Legal, Insurance & HR Services Specialist

Strijp Advocatuur Juridische Administratieve Stage vol uitdaging

STRIJP ADVOCATUUR biedt ieder semester de mogelijkheid aan TWEE rechten stagiaires om stage te lopen binnen kantoor. Stagiaires vervullen een belangrijke rol en halen zeker NIET alleen koffie. Tijdens de stage is de stagiaire de ene week bezig met “algemene” operationele ondersteunend taken in DE dossiers, bv actie ondernemen als (proces)stukken binnenkomen zoals informeren van cliënten en meekijken naar de agenda. De andere week ligt het accent op “concreter” juridisch inhoudelijk werk in SPECIFIEKE dossiers, bv voorbereiden/meegaan naar zitting, juridische vraagstukken uitzoeken en (proces)stukken schrijven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden een aantal competenties belangrijk, namelijk: * klantvriendelijk, omdat mensen die hulp zoeken moeten weten “dat het goed komt”; en * Oplettendheid, er is veel vrijheid in de functie en de stagiaire er niet is om “alleen te doen wat andere zeggen” maar te laten zien dat “hij/zij weet wat hij/zij moet doen om de boel te laten draaien”; en * Juridisch Analytisch vermogen, omdat de stagiaire gaat laten zien dat hij/zij zelf komt met slimme zetten om een dossier te “winnen”; en * Stressbestendigheid… omdat er gewoon hard gewerkt mag worden.

Wat biedt het bedrijf?

Stagiaires vervullen een belangrijke rol en halen zeker NIET alleen koffie. Tijdens de stage is de stagiaire de ene week bezig met “algemene” operationele ondersteunend taken in DE dossiers, bv actie ondernemen als (proces)stukken binnenkomen zoals informeren van cliënten en meekijken naar de agenda. De andere week ligt het accent op “concreter” juridisch inhoudelijk werk in SPECIFIEKE dossiers, bv voorbereiden/meegaan naar zitting, juridische vraagstukken uitzoeken en (proces)stukken schrijven.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder