Marketing & Communication Specialist

Uturn technology B.V. Marketing- en communicatietalent

Doel van de stage: Jij, dé marketing mastermind die we zoeken, zal een sleutelrol spelen in het verspreiden van de onmiskenbare Maxy-vibe als een absolute pro. Van het bedenken van prikkelende captions tot het creëren van posts die viraal gaan - we vertrouwen volledig op jouw expertise en enthousiasme om dit tot een knallend succes te maken! Als onze marketingstagiair ga je niet alleen aan de slag met marketingcommunicatie, maar ook met contentontwerp en het beheer van onze sociale media kanalen. Je zult deel uitmaken van een dynamisch team van creatieve geesten, waarbij jouw input en ideeën van onschatbare waarde zijn. Samen zetten we Maxy op de kaart en tillen we onze online aanwezigheid naar nieuwe hoogten. Dus, ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de wereld van marketing en communicatie? Om jouw talenten te laten schitteren in een omgeving waar jouw creativiteit en innovatie centraal staan? Sluit je dan aan bij ons team en laat jouw talent het verschil maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken we: - Een marketinggoeroe met passie voor communicatie en een flair voor creativiteit. - Schrijven? Geen probleem. Spreken? Als een pro. Jij weet hoe je een boodschap overbrengt. - Je barst van de ideeën en hebt een drive om ze tot leven te brengen. - Zelfstandigheid en teamwork gaan je gemakkelijk af en je hebt een 'yes, we can' mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: - Een rollercoaster van een stage in een jong en ambitieus team. - De kans om jezelf te bewijzen en je marketingvaardigheden naar een hoger level te tillen. - Ruimte voor jouw unieke inbreng en de mogelijkheid om Maxy te helpen groeien.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder