Medewerker productpresentatie

WE Fashion Stage Visual Merchandising @ WE Fashion

Als stagiaire Instore Visual Merchandising creëer je met veel passie, creativiteit en focus op onze klanten stijlvolle presentaties van onze collecties. Je vindt bij ons een team met liefde voor detail, echte fashion freaks die met z’n allen keihard werken aan mooie en innovatieve presentaties voor onze Menswear-, Womenswear- en Kidswear- collecties. Samen met het team denk je continu vooruit en kijk je naar trends en verkoopsuccessen, maar maak je ook steeds opnieuw keuzes. Jouw passie, plezier en commercialiteit zorgen ervoor dat klanten goed gekleed én met een goed gevoel de store uitlopen – en uiteraard nog eens terugkomen! Dáár word jij blij van! Klaar met je stage? Dan hoeft jouw carrière bij WE niet te stoppen! Wij investeren graag in gepassioneerde en ambitieuze mensen en bieden volop ruimte voor groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. Wie weet groei jij door tot Instore Visual Merchandiser van jouw eigen WE Store!

Naar wie zijn wij op zoek?

Make a living by being a fashionista! Zodra jij een winkel binnenloopt, zie je niks anders meer: dat jasje, had dat niet veel beter in de andere wand kunnen hangen? En de etalage, springt die er echt uit? Volg jij een creatieve mbo-opleiding in de richting van Mode/Styling en ben je op zoek naar een BOL stageplek gericht op Visual Merchandising? Deze stageplekken hebben wij in stores door heel Nederland. Na jouw sollicitatie nemen wij contact op om voor jou de best passende store/locatie te vinden.

Wat biedt het bedrijf?

Jij zorgt er met jouw commercialiteit dagelijks voor dat we kunnen blijven groeien met onze retail business, dus daar mag ook wat tegenover staan. You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons: Een toffe, leerzame stage met enthousiaste collega’s die staan te springen om hun kennis met jou te delen. Een stagevergoeding van EUR 250,- bruto per maand op basis van 38 uur per week. 100% OV-reiskostenvergoeding vanaf 10km (op maximaal 30 km van jouw huis vind je al een WE Store!) Standaard 20% shopkorting op onze hele collectie. De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren. Crewmeetings, events en meer!

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder