Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Brood- en Banketbakkerij Samberg Kom naar Samberg en leer alle kneepjes van het bakkersvak!

In onze ambachtelijke bakkerij leer je alle kneepjes van het vak. Weinig machinaal, veel handwerk, zodat je je het bakkersvak goed eigen kunt maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij creatief, dan ben je bij ons op zijn plaats om je uit te leven en initiatief met grote mate van zelfstandig te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

Je krijgt bij ons 1 op 1 begeleiding. Je werkdag begint pas om 7 uur. Je leert alles over zowel brood als banket.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder