Sport- en bewegingsleider

CrossGym Elst

CrossGym Elst is een perfecte leerbedrijf vanwege zijn veelzijdigheid in trainingen, zoals CrossFit en functionele krachttraining, en het begeleiden van fitnessenthousiastelingen. Stagiaires leren niet alleen theorie, maar krijgen ook praktijkervaring door direct met klanten te werken, wat hun coachingsvaardigheden verbetert. De positieve werkcultuur zorgt ervoor dat stagiaires zich welkom voelen en vaak na hun stage blijven werken, wat doorgroeimogelijkheden biedt. Bovendien krijgen stagiaires begeleiding van ervaren trainers, wat hun professionele ontwikkeling versterkt. Deze combinatie van factoren maakt CrossGym Elst een ideale plek om het vak te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een leergierige student met een flinke dosis motivatie om te leren en te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een stagiaire die: - *Initiatief toont*: Je ziet kansen en neemt actie om deze te benutten. - *Zelfstandig kan werken*: Je bent in staat om zonder constante begeleiding je weg te vinden. - *Leergierig is*: Je hebt een passie voor het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden. - *Gemotiveerd is om te leren en te werken*: Je hebt de drive om jezelf te ontwikkelen en resultaten te behalen. Wat wij bieden: - Een dynamische en leerzame werkomgeving - Begeleiding door ervaren professionals - Ruimte voor eigen inbreng en ideeën - Mogelijkheden om je vaardigheden in de praktijk te brengen

Wat biedt het bedrijf?

3. *Positieve Werkcultuur en Doorgroeimogelijkheden*: CrossGym Elst heeft een bewezen staat van dienst in het creëren van een positieve werkcultuur waarin stagiaires zich kunnen ontwikkelen en groeien. Er zijn meerdere voorbeelden van stagiaires die na hun stage een vaste baan bij CrossGym Elst hebben gekregen. Dit laat zien dat het bedrijf investeert in de ontwikkeling van zijn stagiaires en hen kansen biedt om deel uit te maken van het team op lange termijn. 4. *Ervaring en Expertise*: De ervaren trainers bij CrossGym Elst bieden waardevolle begeleiding en feedback aan stagiaires. Het leren van experts in het vakgebied helpt stagiaires om hun vaardigheden te verfijnen en hun kennis te verdiepen. Deze mentorrelatie draagt bij aan een rijkere leerervaring en een sterkere professionele ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder