Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant Grand café 't Voorhuys

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys, de huyskamer van Emmeloord welke een plek bied voor jong en oud. 't Voorhuys is een horecabedrijf in de breedste zin van het woord. Met 160 zitplaatsen binnen, 140 zitplaatsen op het terras, 4 vergaderruimtes, 37 hotelkamers en een theater biedt 't Voorhuys een plek voor alle gelegenheden. Ook voor privé diners, feesten of partijen is 't Voorhuys de uitgelezen plek. Jouw stage bij de Front Office is heel veelzijdig. Van hotelkamers boeken tot een offerte maken voor een bruiloft en alles daartussen in! Lijkt het je daarnaast leuk om eens een partij met de bediening mee te lopen? Super leuk, gaan we doen. Met een wekelijks vast rooster weet je meteen waar je aan toe bent en is een weekendje vrij plannen geen probleem.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij leren je alles wat je moet weten om jouw stage tot een succes te maken en een beetje meer. Ben je sociaal vaardig, leergierig en een teamplayer? Haal jij er energie uit om jouw gasten een top verblijf in ons hotel te bezorgen? En om nét dat stapje extra te zetten? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Wij zijn een enthousiast en ervaren team die jou alle kneepjes van ons mooie vak willen leren.

Wat biedt het bedrijf?

't Voorhuys heeft een enthousiast en ervaren team waar je met open armen ontvangen wordt. Tijdens de leer-periode word je begeleid door een vaste leermeester met wie je de schoolopdrachten doorloopt. Daarnaast staat ieder ander open om hulp te bieden. Is het enthousiasme van het team op je over geslagen en laat je doormiddel van plezier, inzet en groei zien dat je wil blijven, dan hebben we vast een plek voor je!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder