Kok

Hotel Restaurant Grand café 't Voorhuys

Als kok ( BOL) Opleiding bij 'T voorhuys in Emmeloord ga je als kok heel erg veel leren , om daarna ook evt. nog een zelfstandig werkend koks diploma te behalen. Als Kok ( stage) help jij mee met de dagelijkse werkzaamheden samen met je leuke en jonge collega's. Om de gasten in het bedrijf helemaal in de watten te leggen. Dit doen wij samen als een op elkaar ingespeeld team. Wat ga jij bij ' T Voorhuys doen ? dat is bijna te veel op te noemen , van mice a place ( voorbereidende werkzaamheden) broodjes maken voor de lunch, tot het meegeven van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Maar ook het maken van hapjes ,buffetten en catering hoort hierbij. Alles wat je als kok moet leren kan hier, in dit geweldige jonge bedrijf. Ben jij nieuwsgierig geworden solliciteer dan, en wie weet bij jij straks onderdeel van dit enthousiaste team. de diensten die je draait zijn vaste begin en eindtijden en af en toe een weekend vrij. wil je meer informatie dan zijn wij altijd bereikbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

- passie voor koken - leergiering - flexibel - collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

- Een veelzijdige baan , met ruimte om jezelf te ontwikkelen. - Doorgroei mogelijk heden tot zelfstandig werkend kok. - Diensten hebben een vaste begin en eindtijd. - Gezellig jong team. ( zowel in de keuken als in de bediening.) - Je mag je eigen lunch en diner maken. - In overleg zijn de dagen die je vrij wilt zijn, vaak mogelijk - Regelmatig een weekend vrij

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder