Allround medewerker productietechniek

OVRI B.V. Snijden, kanten, TIG lassen en monteren leer je bij OVRI!

Je gaat ons meehelpen op de plaatwerk en lasafdeling. Onder de deskundige begeleiding van ervaren vakmensen leer je alle kneepjes van het vak. In onze schone en lichte werkplaats ga je vaak na een week vanaf tekening al echte producten snijden, kanten of lassen. Je begint met hele eenvoudige producten, waarna je langzamerhand door kunt groeien naar de grotere en moeilijkere producten. Bij het lassen ga je ook leren hoe je de gemaakte lasverbindingen kan slijpen en poetsen zodat het haast niet meer te zien is dat het gelast is! Snijden en kanten doen wij met moderne CNC machines. Wij gaan je leren hoe je deze bedient en instelt. TIG lassen is een fijnere lastechniek welke vooral wordt gebruikt voor het lassen van roestvast staal. Bij OVRI maken wij allerlei meubilair en apparatuur voor de horeca en grootkeukens. Bijna alles wordt gemaakt van dunne (1,2 mm) roestvast stalen platen. Dit goed kanten, lassen en afwerken is echt een vak. Dit vak kun je bij ons leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je bij ons komt stage lopen verwachten wij van jou een goede motivatie en een actieve werkhouding. Ook kan je zorgvuldig werken en durf je om hulp of uitleg te vragen als dingen niet goed lukken of als je het niet goed begrijpt.

Wat biedt het bedrijf?

OVRI ontwikkelt en produceert grootkeuken inrichtingen en apparatuur. Van pannenrekje voor het restaurant op de hoek tot grote frituurinstallaties wereldwijd: OVRI maakt het allemaal. Bijvoorbeeld bakwanden, woktafels, afzuigkappen, fornuizen, kookketels, buffetten, enz. Alle producten worden door ons zelf bedacht, getekend én geproduceerd. Bij ons zie je dus het hele productieproces langskomen! Door de aard van de producten werken wij bijna alleen maar met roestvast staal. Dit is één van de mooiste en schoonste staal soorten om mee te werken. Dit (laser)snijden, kanten, zetten en lassen wij als de beste. Om je opleiding goed af te kunnen ronden is het bij ons ook mogelijk om ervaring op te doen met diverse montage werkzaamheden zoals puntlassen, lijmen, poppen, bouten en schroeven. De stageperiode is altijd in overleg. Vrije dagen/uren opnemen is mogelijk. Je krijgt een mooie stage vergoeding!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op
  • Voert (complexe) bewerkingen en/of modificaties uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Controleert de werkopdracht en bereidt de werkzaamheden voor
  • P2-K1-W2 Stelt de benodigde machines en gereedschappen in en af
  • P2-K1-W3 Voert (complexe) bewerkingen uit
  • P2-K1-W4 Meet, controleert en/of test producten
  • P2-K1-W5 Rondt werkzaamheden af

lees verder