Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Hima huis en tuin Hima huis en tuin geeft jou de perfecte leerplaats ! Leren in een gezellig team en wordt uiteindelijk een vakman.

Bij Hima huis en tuin heb altijd afwisselende werkzaamheden. De werkzaamheden variƫren van complete verbouwingen tot aan het aanbrengen van een tuinhek. Geen dag is hetzelfde en we werken voornamelijk bij particulieren. We starten veelal om 07.30 met koffie en gaan dan naar de klus. Het werk moet natuurlijk in een bepaalde periode worden gedaan, maar doorgaans is er voldoende tijd ingepland. Dit doen we omdat wij kwaliteit en een goed resultaat belangrijker vinden dan (te) snel het werk af willen hebben en later terug moeten komen omdat iets te snel is afgemaakt. Je gaat altijd met iemand mee, of je bent bij ons op locatie bezig. Bij ons wordt je niet 'gebruikt' als stageloper. Als jou inzet goed is en de wil er is om veel te leren, kan en mag je ook steeds meer (zelf) doen. Doordat we veel variatie in het werk hebben, pak je ook op veel vlakken ervaring mee. Zo kan je elke dag wel wat bijleren. Ons team is lekker klein en gezellig en je zal makkelijk opgenomen worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Natuurlijk hopen we dat je jezelf ook een beetje in de groep kunt plaatsen. Dat betekend dus niet stil in een hoekje je koffie drinken, maar lekker praten met collega's voor of na het werk. Maar ook tijdens het werk mag je je woordje wel hebben. Dat je iets nog niet kunt is voor ons niet belangrijk. Je bent er immers om te leren. Wat wel belangrijk is, is dat je inzet en de wil er is om ook iets te willen leren. Dus wij doen het een keer voor en als je vragen hebt stel je die gewoon en mogelijk mag je het een tweede keer zelf eens proberen. Fouten maken we allemaal, wij ook wel eens, en dat mag. Als je maar van je fouten leert. Belangrijk is dus ook dat je wel een beetje inzicht in je hebt en niet denkt 'dit kan niet'. Nee, jij denkt 'op welke manier kan ik dit wel doen'. Wij zoeken iemand die wil leren en lekker gezellig is.

Wat biedt het bedrijf?

Als jij echt goed bent en je wil, is er altijd de mogelijkheid dat je groeit in het bedrijf. Je zou dan eens alleen naar een klant kunnen. Dit hangt voor 100% van jezelf af. Ook is er altijd een mogelijkheid dat we aan het einde van de leerperiode kijken of je in dienst kan komen. Daarnaast proberen we op zijn tijd wel iets te doen met het bedrijf. De sfeer is belangrijk, die moet goed zijn. Dan ga je met plezier naar het werk.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder