VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Stichting Papyrus Vriendelijke aanpakker voor onze administratie

Binnen onze juridische organisatie krijgen wij heel veel post binnen, via de email en in de brievenbus. Al deze documenten moeten zorgvuldig worden beoordeeld. Daarna bepaal je wat er mee moet gebeuren. Het leren inschatten van een document is de fundering voor elke administratieve baan en ook gelijk het moeilijkst. Als je weet, wat voor document het is, kun je het daarna op de juiste manier in het digitale systeem verwerken. Zo zorg jij er voor dat de afzender antwoord krijgt, dat er een brief terug wordt gestuurd, dat er stukken worden verstuurd én zorg jij dat de deadlines worden gehaald. Als bewaker van het goed verwerken van deze documenten heb jij een hele belangrijke functie in onze organisatie. In onze winkel in Stadskanaal ontvangen wij onze klanten en houden we twee keer in de week het inloopspreekuur. Tijdens het spreekuur kan het heel druk zijn en moet je snel en netjes je werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen we meer klanten helpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een vriendelijke student die heel graag een kijkje in de keuken zou willen in een juridische organisatie. Vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren? Ben je bereid om je uiterste best te geven om iets gaan doen wat heel moeilijk lijkt? Stichting Papyrus is gewend om mensen op te leiden. Het maakt voor ons niet uit of je al ervaring hebt (met documenten) of helemaal niet. Veel belangrijker is jouw leergierigheid. Kun je omgaan met snelle veranderingen? Of vind je dat juist heel moeilijk? Ben je introvert en vind je het lastig om de telefoon op te nemen of om nieuwe mensen te ontmoeten? Ook dan is dit een goede leerplek voor jou om dit allemaal te gaan oefenen. Wat vragen wij: - Je komt altijd op tijd - Je kunt je aan de gemaakte afspraken houden - Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren - Je geeft niet op als je het echt moeilijk vindt - Je bent vriendelijk - Je bent bereid om tenminste twee keer per maand het inloopspreekuur op zaterdagmiddag te doen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een echte leerplek. Je krijgt tenminste zes weken een inwerkperiode. Je leert hoe je met (privacy gevoelige) documenten moet omgaan, hoe je deze in het digitale systeem zet en hoe je die in een fysiek dossier moet verwerken. We gaan je op jouw eigen tempo leren hoe je in het digitale systeem werkt, op basis van wat jij al kunt. In onze winkel werken we met een klein team in wisselende samenstellingen (wij werken met klanten in heel Nederland) en op verschillende tijden. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op woensdag- en zaterdagmiddag is er het inloopspreekuur. Je helpt mee met het aannemen, verwerken en beoordelen van alle documenten en je bent het visitekaartje van het spreekuur naar onze klanten toe. Net als wij allemaal help je mee met het verzorgen van onze klanten zodat zij een fijne ervaring hebben bij ons in de winkel. Een goede kop koffie die netjes wordt geserveerd, en de huishoudelijke taken zijn voor ons heel belangrijk.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder