Allround mediamaker

Orbit Electronic Ervaring op doen als Mediadesigner bij snelgroeiend e-commerce bedrijf!

Ben je gepassioneerd over Photoshop en wil je veel ervaring opdoen bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf? Wij zijn op zoek naar een Mediadesigner die ons team komt versterken om onze producten op een visueel aantrekkelijke en informatieve wijze te presenteren, zowel op onze webshop als op diverse online marktplaatsen in binnen- en buitenland. Simpel gezegd: je doet veel ervaring op met het designen van productafbeeldingen en -videos. Ons doel is dat wij een conversiepercentage van 10% behalen (nu 8%, was 6%), dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Jouw werkdag is dat je nadenkt over hoe je onze producten op de best mogelijk manier online kunt presteren, zodat de klant precies weet wat hij/zij krijgt. Je maakt foto's van het product, je bewerkt deze in Photoshop, je vertelt door middel van de afbeeldingen het verhaal en doordat jij het op de juiste manier presenteert, help je de klant een beslissing te maken om het product te kopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair(e) die de basis kent van Photoshop, enorm leergierig is, zichzelf ook persoonlijk wil ontwikkelen en vooral iemand die veel ervaring op wil doen in het designen van productafbeeldingen en productvideos.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een dynamisch team van 8 collega's. Je doet veel ervaring op als Mediadesigner. Je krijgt een vaste werkplek en hulp van ervaren collega's die je helpen groeien. Kansen voor persoonlijke en professionele groei en hopelijk een vaste (bij)baan na je stage!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder