Assistent bouwen, wonen en onderhoud

B2 Zonwering & Buitenleven&Montage Klein gezellig team zoekt gemotiveerde uitbreiding! Assistent-monteur gezocht die houdt van afwisseling qua werkzaamheden maar tegelijkertijd ook zoekt naar een langdurig leer/werkadres!

Rond 7:30 (soms wat vroeger, soms wat later) pakken we samen de montagebus in voor die dag. We spreken de dag door en gaan op pad. We zijn een bedrijf dat zonweringsproducten monteert, maar ook een kunststof kozijnentak heeft. Het kan dus zo zijn, dat je de ene dag een rolluik moet monteren of een aluminium overkapping moet plaatsen, en de volgende dag een kozijn moet vervangen door een kunststof kozijn. Het werk is afwisselend en je zult persoonlijk worden begeleid door iemand die al jaren in het vak zit en het vak van zijn vader heeft geleerd. Je begint als assistentmonteur, maar onze hoop is dat het werk en het team je zo goed bevalt, dat we je een blijvende baan aan kunnen bieden. Als jij je inzet laat zien, helpen wij je de nodige kennis te verzamelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Uiteraard zorgen wij voor de bedrijfskleding, maar jij zorgt er voor dat je er verzorgd uitziet als we naar klanten gaan. Je bent netjes en beleefd naar de klanten, dat is belangrijk want je bent onderdeel van ons imago. We zoeken een gemotiveerde assistentmonteur, die laat zien dat hij het vak graag wil leren. Je hoeft niet alles na 1 keer uitleggen te begrijpen, dat heeft tijd nodig. Maar we willen je motivatie voelen door je werkhouding; je ziet dat er werk gedaan moet worden en vraagt actief of je nog iets kunt doen om te helpen.

Wat biedt het bedrijf?

B2 Zonwering en Buitenleven en B2 Kunststof Techniek bestaat uit een klein team. Het bedrijf groeit en dat is de reden dat we op zoek zijn naar personeel, liefst wat we zelf kunnen opleiden zodat het werk ook voldoet aan onze hoge standaard. Inleners zijn prima, maar het eigen team is toe aan uitbreiding! De klik is dus belangrijk; we zijn relaxed en hebben een goed gevoel voor humor waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer heerst. Op kantoor hangt een dartbord en regelmatig is een van onze honden op kantoor om iedereen te voorzien van kwispels en aandacht. We houden elk jaar een bouwvakborrel en uiteraard is er rond kerst een extraatje. Als jij goed bent voor B2, zul je merken dat B2 goed is voor jou!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder