Marketing & Communication Specialist

bind Proactieve, enthousiaste communicatie duizendpoot gezocht!

Onder begeleiding van onze adviseur marketing en communicatie ga jij aan de slag met diverse marketing en communicatie opdrachten. We zijn een "kleine" organisatie van zo'n 20 collega's, werkzaam op drie verschillende werkgebieden: duurzaamheid, gebiedsontwikkeling en openbare ruimte. De werkzaamheden van MarCom bestaan uit: SEO en SEA optimalisatie, schrijven van artikelen en cases over projecten voor de website, content creëren voor social media, organiseren van beurzen en evenementen, onboarding van nieuwe collega's, offline communicatie creëren, ondersteunen van de vakinhoudelijke collega's en de accountmanagers, interne communicatie, etc. Hierin ga jij ondersteuning bieden. Voorbeelden van jouw opdrachten kunnen zijn: - Het creëren van een onboardingsvideo; - Concurrentieanalyse instagram en facebook + plan voor onze eigen socials; - Communicatieplan studentenmiddag op de beurs; - Optimaliseren van ons salesportfolio. We staan ook open voor jouw eigen ideeën!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een proactieve student die zelfstandig, maar ook als echte teamplayer aan de slag kan met diverse opdrachten. Onze adviseur is altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Daarnaast zijn er veel andere collega's op kantoor die enthousiast vragen beantwoorden over onze werkgebieden en projecten. Omdat ons MarCom team maar uit één persoon bestaat, zijn de dagelijkse/wekelijkse werkzaamheden erg breed en divers. Elke maandag maakt onze adviseur een planning voor de komende week, maar het kan zo maar zijn dat deze planning helemaal anders loopt. Wij zoeken een flexibele student die hier goed mee om kan gaan en het leuk vindt om aan veel verschillende opdrachten te werken. Wij staan helemaal open voor jouw eigen input en ideeën en het lijkt ons leuk om samen met jou te kijken wat je talenten en ambities zijn. Op basis daarvan gaan we aan de slag en kijken we welke opdracht het best bij jou past.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een erg leerzame en diverse stage. Je neemt een kijkje in de keuken bij een divers marketing en communicatie team, waar geen dag hetzelfde is. Je mag ondersteunen bij veel verschillende opdrachten en projecten. Daarnaast leer je veel over onze drie werkgebieden: duurzaamheid, gebiedsontwikkeling en openbare ruimte. Drie werkgebieden die erg belangrijk zijn voor onze fysieke leefomgeving en ook van toepassing zijn op jouw directe leefomgeving. Het is ontzettend interessant om te zien wat onze collega's allemaal doen op het gebied van duurzaamheid en energietransitie.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder