Marketing & Communication Specialist

Gladior Stagiair(e) Performance Marketing

Als stagiair zal je werken op de afdeling performance marketing, waar je meegenomen wordt in de wereld van digital marketing. Je maakt deel uit van een jong en creatief team, waar jouw ideeën en input erg gewaardeerd worden. Een werkdag bij performance marketing kan bestaan uit het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes, het onderzoeken en analyseren van marketingdata en het assisteren bij het opstellen van marketingplannen. Je zal ook kennis gaan maken met verschillende marketingtools en -strategieën, en meedraaien in diverse projecten. Bij Gladior staan persoonlijke en zakelijke groei voorop, dus je zal ook de kans krijgen om taken op te pakken die bij jouw interesses aansluiten. Zo zal je niet alleen leren over de theorie van marketing en communicatie, maar ook praktische ervaring opdoen die van waarde is voor jouw toekomstige carrière.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar studenten die beschikken over het Gladior hart en brein (https://werkenbij.gladior.com/over-ons). Bij Gladior geloven we dat iedereen altijd nog iets kan leren. We verwachten dat je open staat voor nieuwe ideeën en ervaringen, en dat je bereid bent om hard te werken om te leren en te groeien. Als stagiair bij Gladior zal je de kans krijgen om te werken aan uitdagende projecten en om te leren van onze ervaren medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat als je met het Gladior hart en brein aan de slag gaat, je zult genieten van je stageperiode en ontzettend veel zult leren. We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen en om samen te werken aan een succesvolle stage.

Wat biedt het bedrijf?

We gaan er niet om liegen: we zijn altijd op zoek naar goede nieuwe teamleden. We zien daarom jouw stage of afstudeerperiode als een soort proefperiode om te kijken of we bij elkaar passen. In het verleden zijn al veel mensen "blijven plakken", waar we nu heel dankbaar voor zijn. Als we het allebei zien zitten, is het daarom zo maar mogelijk dat we je tijdens je afstudeerperiode vragen parttime (€17 per uur) voor ons te werken, en/of daarna in te stromen als Junior Performance Marketeer. Tijdens de stage bieden wij in ieder geval al een stagevergoeding van €250/mnd.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder