Marketing & Communication Specialist

ILG Foodgroup Zoek jij een vette marketing stage in de food in Enschede?

Bij ons werk je mee in een ambitieus, internationaal georiƫnteerd team. Je zal zien hoe wij de food-markt bewerken, en hoe wij nieuwe kansen creƫren met onze eigen productlijnen. Bij ILG en onze groothandelsketen houden we van een no-nonsense aanpak, maar ook van nieuwe uitdagingen. CONTENT & DESIGN Regelmatig hebben we behoefte aan ondersteuning van off- en online campagnes. Maar we hebben ook opdrachten in de richting van contentmanagement, leadgenaratie en grafisch vormgeving. Kortom, wij bieden voor jouw werkstage een dynamische en leerzame plek voor minimaal 2 maand! Je krijgt alle gelegenheid om jouw theoretische skills in de praktijk toe te passen in een plezierige omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet bij ons vooral enthousiast zijn en heel graag dingen willen uit proberen. Fouten maken mag, wij zijn er om je te begeleiden met het maken en uitwerken van toffe uitingen en campagnes. Je hebt het eerste deel van jouw opleiding achter de rug en popelt om de theorie in de praktijk toe te passen op een full service marketingafdeling. Als je het leuk vindt nemen we je mee naar onze events in de Groothandel en kun je kennis maken met de processen in ons Europese Distirbutiecentrum.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ILG heerst een leuke werksfeer en studenten voelen zich al snel op hun gemak. Samen met jou maken we een plan wat je in je stageperiode allemaal wilt gaan doen. Alles is bespreekbaar. Jouw werk zal in de praktijk ook echt gebruikt gaan worden. Eventueel is het bespreekbaar als je na je stage voor ons beschikbaar blijft. Je ontvangt een mooie stagevergoeding en elke vrijdag snacken we uit eigen assortiment.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder