Medewerker dierverzorging

Intratuin Enschede Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) van het ZONE college en op zoek naar een leuke en diervriendelijke stageplaats bij Intratuin Enschede? Solliciteer dan snel!

Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling Dierenbenodigdheden en Aquaristiek & Vijver en zorg je samen met je collega's voor inspirerende presentaties en een goed verzorgde afdeling, waarbij alles opgeruimd en aangevuld is. Het verzorgen van onze dieren speelt uiteraard ook een belangrijke rol in je dagelijkse taken. Daarnaast help je klanten met hun vragen en geef je bekwaam advies. Dus ben jij creatief, gedreven en enthousiast, oprecht geïnteresseerd in mens en natuur en lijkt het je gaaf om tijdens je opleiding onderdeel uit te maken van Intratuin, oftewel dé marktleider in de tuinbranche? Dan hebben wij vast en zeker een mooie leerplek voor je bij Intratuin Enschede! Wij nodigen jou van harte uit om bij ons te solliciteren. Of je nu op zoek bent naar een korte of langdurige stage, wij luisteren graag naar jouw motivatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent enthousiast en wilt graag je handen uit de mouwen steken. Je bent leergierig, klant- en servicegericht en communicatief sterk. Leerstof weet je commercieel te vertalen op de stageplaats. Daarbij vind je het leuk om in een druk tuincentrum te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden is meer dan zomaar een stage. Wij bieden jou een gezellige en vooral leerzame omgeving, waar jouw creativiteit wordt aangemoedigd en gewaardeerd. En niet te vergeten, een leuke stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder