VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Ponystal Banjer Stalhulp bij ponymanege gezocht

Als stagiair ga je ons helpen met alle werkzaamheden die we op stal hebben. We hebben 8 tot 10 pony's die dagelijks verzorgd moeten worden. De pony's staan dag en nacht buiten in een paddock met schuilstal. Daarnaast hebben we een aantal stallen voor de paar pony's die 's nachts naar binnen gaan. De werkzaamheden bestaan uit het uitmesten van de stallen en de schuilstal (alle stallen hebben een vlas bodem), het uitmesten en vegen van de paddock, het vullen van de hooiruiven en voeren van brok aan de pony's die dat nodig hebben. Als het nodig is kan er ook geholpen worden bij de lessen, zoals helpen met pony's poetsen, opzadelen en afzadelen. De stalwerkzaamheden doen wij op de meeste dagen tussen 9:00 en 12:00 's morgens, tijdens de lessen 's middags houden we alles een beetje bij en 's avonds voeren we nog een keer. Wij betrekken onze leskinderen bij alles wat we doen, dus ook bij het stalwerk. Als je het leuk vindt en kan, kun je kinderen uitleg geven ocer je werk en ze helpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een voorliefde voor pony's is van belang als je bij ons komt stagelopen. Daarnaast is het fijn als je een beetje van doorwerken houdt, het werk ziet liggen en niet bang bent voor vieze handen. We werken met kinderen die bij ons komen lessen. Om kunnen gaan met kinderen hoort bij deze stage. We vragen je ook om een VOG.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons kun je alles leren over het houden en verzorgen van pony's. Hoe moet je stallen mesten? Wat moeten pony's eten? Wat doe je bij wondjes? Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden kun je ook lessen mennen, grondwerken en/of voltigeren bij ons krijgen. Als je het leuk vindt om met kinderen te werken kun je, in overleg, ook helpen bij de lessen.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

lees verder