Legal, Insurance & HR Services Specialist

Re-Flex Yourself Marketing en Recruitment Specialist bij Re-Flex Yourself

Als recruitment – hr consultant bij Re-Flex Yourself houd jij je bezig met zowel recruitment als het beheer van je medewerkers en zorg jij samen met ons voor een hoge medewerkers- en klanttevredenheid. Samen met ons zoek jij op creatieve wijze en via diverse (online) kanalen naar de juiste match tussen klant en kandidaat. Jij weet kandidaten aan je te binden door ze te helpen aan de juiste baan en goed werkgever te zijn. Naast het vinden en selecteren van geschikte kandidaten ben je ook het gezicht naar de klant en vervul je hierin een adviserende rol op het gebied van diverse HR vraagstukken. Aan het einde van de week kijk je samen met ons terug op een geslaagde week. Je hebt de juiste kandidaten gevonden en daar is de klant heel blij mee. Daar zijn wij blij mee en vieren we dat op vrijdag en sluit jij de week rond 15.00 uur af. Deze stage is iedere dag weer anders, je krijgt veel ruimte en vrijheid om initiatief te nemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Je bent een zelfstarter met lef. Je houdt van afwisseling en boekt graag resultaten in je werk. Neem je initiatief, ook als niet alle informatie al kristalhelderder is? Ben je iemand die niet alleen strategisch kan meedenken maar ook vooral sterk is op tactisch en operationeel niveau? Dan zoeken we jou. Jij bent iemand die de weg durft te wijzen en stappen zet, ook als het pad nog niet volledig uitgestippeld is. Jouw vermogen om plannen te smeden én de handen uit de mouwen te steken en deze plannen tot leven te brengen, maakt jou de ideale stagiaire voor ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: Een stagevergoeding van €300.- netto per maand Talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk; In de decembermaand is het altijd feest en staan er altijd leuke verrassingen op je te wachten;

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder