Legal, Insurance & HR Services Specialist

Re-Flex Yourself Marketing en Recruitment Specialist bij Re-Flex Yourself

Over de rol: Bij Re-Flex Yourself begint je dag met een kop koffie, thee of een overheerlijke cappo en deel je met drie andere collega’s de laatste ontwikkelingen en ideeën om onze digitale voetafdruk te vergroten. Jouw werkdag is een mix van creatie en samenwerking. Het ene moment optimaliseer je onze website voor betere online vindbaarheid met nieuwe vacatures, het volgende moment schrijf je een blog of organiseer je een offline event voor onze klanten en kandidaten. Je bent een spin in het web die samen met ons (het team) gave projecten weet te realiseren. Of het nu gaat om het verfijnen van onze SEO-strategie, leadgeneratie, het lanceren van nieuwe (online) campagne, of het werven van kandidaten te verbeteren, jij staat aan het roer. Vanzelfsprekend bewaak jij bij de visuele uitingen altijd onze huisstijl. Daarnaast ben jij de ware superheld die bedrijven betovert en kandidaten transformeert in matches made in heaven als Marketing & Recruitment Specialist.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Je bent een zelfstarter met lef. Je houdt van afwisseling en boekt graag resultaten in je werk. Neem je initiatief, ook als niet alle informatie al kristalhelderder is? Ben je iemand die niet alleen strategisch kan meedenken maar ook vooral sterk is op tactisch en operationeel niveau? Dan zoeken we jou. Jij bent iemand die de weg durft te wijzen en stappen zet, ook als het pad nog niet volledig uitgestippeld is. Jouw vermogen om plannen te smeden én de handen uit de mouwen te steken en deze plannen tot leven te brengen, maakt jou de ideale stagiaire voor ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: Een stagevergoeding €300,- netto per maand; Talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk; Een stage waarin je het vak kan en mag leren; In de decembermaand is het altijd feest en staan er altijd leuke verrassingen op je te wachten.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder