Manager / ondernemer horeca

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo is op zoek naar leergierige en enthousiaste studenten die willen werken aan hun ontwikkeling in het leukste hotel van Overijssel. Altijd al interesse gehad over hoe het er aan toe gaat in de horeca? Ben jij leergierig en gemotiveerd? Dan ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn! Als stagiair bestaan je werkzaamheden o.a. uit; • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden; • Het bereiden van gerechten en het ondersteunen van de koks; • Het schoonmaken van de publieksruimten, werkruimten en gereedschappen; • Het controleren en ontvangen van binnenkomende producten; • Het in- en uitchecken van gasten; • Beantwoorden en verwerken van binnenkomende telefoontjes; • Opmaken van rekening en afrekenen met gast; • Het geven van gevraagde informatie aan gasten en collega’s; Word je hier helemaal enthousiast van? Wacht dan niet en stuur ons je motivatie en CV via hrm@sheetz.nl t.a.v. Mw. Annette Thalen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder