Twentsche Foodhal B.V. Stagelopen bij de hotspot van Twente?
Binnen de Twentsche Foodhal werk je volwaardig mee binnen het team en kijken we samen naar je leerwensen in combinatie met de werkprocessen die je vanuit de opleiding moet doen. Je werkdagen zijn donderdag tm zondag, in overleg doorgaans van 16 tot 23 uur. Stagelopen bij ons betekent veel vrijheid, goede begeleiding en ruimte om te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wil je stagelopen bij ons, dan wil je leren! Daarnaast vragen wij humor, oog voor detail en gast, eigenheid en een goed stel (werkende) hersens.
Wat biedt het bedrijf?
Veel ruimte voor eigen inbreng, creatieve werkomgeving, leuk team en veel afwisseling. Je werkplek is de Twentsche Foodhal, de hotspot van Enschede en Twente.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf