Business Administration & Control Specialist

Zorgadvies Twente Boost je Vaardigheden: Dynamische Stageplek

Tijdens je stage werk je op de afdeling en draai je volledig mee in het team. Je dag begint met een overleg, waarna je aan de slag gaat met taken zoals [voorbeeld taken, bijv. klantcontact, data-analyse, projecten opzetten]. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan. Je leert hierbij vaardigheden zoals [vaardigheden, bijv. timemanagement, projectplanning, communicatie]. Dit biedt je een compleet beeld van de dagelijkse praktijk en helpt je om jouw kennis verder uit te breiden in een professionele omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige student die graag initiatief neemt en zich snel kan aanpassen aan nieuwe situaties. Je hebt een proactieve houding en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Belangrijke vaardigheden zijn goede communicatieve vaardigheden, een analytisch vermogen, en een nauwkeurige manier van werken. Daarnaast is basiskennis van [specifieke tools/software/vaardigheden] een pluspunt. Het is belangrijk dat je openstaat voor feedback en graag wilt leren, zodat je optimaal kunt profiteren van de stage en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame en inspirerende stageplek waar je de kans krijgt om jezelf professioneel te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische werkomgeving, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Daarnaast bieden wij: - Een gevarieerd takenpakket met echte verantwoordelijkheid. - Een prettige werksfeer in een enthousiast en hecht team. - De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden binnen de sector. - Een stagevergoeding en eventuele reiskostenvergoeding. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en écht een verschil te maken!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder