Assistent plant, dier of groene omgeving

De Bolster BV Leer meer over biologische teelt van zaden en veredeling van nieuwe rassen!

Jij gaat van alles leren over biologische zaadteelt en veredeling (ontwikkeling) van nieuwe groenterassen. Ons veredelingsteam werkt aan het verbeteren van allerlei eigenschappen van plantenrassen, zoals opbrengst, smaak, houdbaarheid en ziekteresistenties. Dit doen wij in de gewassen pompoen, tomaat, paprika en nog veel meer. Daarnaast produceren we ook biologische zaden op onze locatie van verschillende groenten, bloemen en kruiden. Je gaat tijdens je stage ondersteunen in allerlei praktische werkzaamheden. Je zult helpen met zaaien/planten, gewasonderhoud, bestuiven en kruisen, oogsten etc. Daarnaast is er ook tijd om je meer te vertellen over de achtergrond van biologische zaadteelt en veredeling. Heel leuk en leerzaam dus! Als je meer wilt weten neem vooral even contact met ons op en kom gerust langs!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je houdt van aanpakken en lekker praktisch bezig zijn. We hebben zowel heel precies werk (bestuiven en kruisen) als het wat grovere fysieke doe-werk. Hier kunnen we dan ook naar kijken wat goed bij je past. Daarnaast kun je ook wel zelfstandig aan de slag. Het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt en je wat wilt leren!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een leuk en gezellig jong team die bereid zijn je wat te leren tijdens de stage. Kom vooral langs voor een kennismaking als je interesse hebt!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

lees verder