Grand Cafe Cornelis
Cornelis is op zoek naar een enthousiaste leerling kok! Cornelis is een grote horeca gelegenheid op een prachtige, historische locatie in het centrum van Epe. We werken met eerlijke, verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt dan ook te werken in een groot keukenteam waarin kwaliteit voorop staat. Wat heeft Cornelis jou als leerling te bieden?: - Een leerzame en uitdagende stageplek - Een unieke werkplek met fijne en sterke begeleiding om jou verder te helpen. - Bij Cornelis zien wij leerlingen niet als goedkope krachten maar als een volwaardig onderdeel van ons hechte team! - Marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden - Een functie in een snel ontwikkelende organisatie waarbij kwaliteit voorop staat Wat vragen wij van jou?: - Je bent op dit moment bezig met een opleiding tot (zelfstandig werkend) kok - Passie en liefde voor koken
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, Gemotiveerd, Creatief, Teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Bij Cornelis kunt u sfeervol genieten in het dorpshart van Epe. wij zijn gevestigd in het oude gemeentehuis in een monumentaal pand. Een lekkere kop koffie of thee, een hapje tussendoor, een zakelijke lunch, een overheerlijk diner of gewoon een drankje aan de robuuste bar onder de zwevende koperen biertanks. Voor elke gelegenheid biedt Cornelis een passende ruimte. Binnen in het authentieke maar eigentijdse restaurant of café, buiten op het prachtige terras voor Cornelis, onder de monumentale Wilhelminaboom, of heerlijk in het zonnetje aan de zuidkant van het Grand Café. Bij Grand Café Cornelis serveren wij kwalitatief hoogwaardige gerechten, gemaakt van eerlijke producten. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van op klassieke, Italiaanse wijze gemaakte pizza’s, bereid door onze kok uit Italië, gemaakt in een authentieke Italiaanse houtoven.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken