Witte Berken Natuurhotel Restaurant
Wil je in het eerste Natuurhotel van Nederland gasten in de watten leggen? Tijdens je studie (BBL, Bol, Stage) kan je in een klein familiehotel echt het verschil maken in onze bewuste en eigentijdse gastvrijheidsvisie. Sinds de overname en grondige renovatie in de zomer van 2021 ontvangen Jan en Margreet Paauwe, samen met een betrokken team, gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Als uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter helpen we gasten op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen we ze met de lekkerste smaken uit de natuur op het bord. Witte Berken Natuurhotel heeft een keuken waarbij respect voor de smaken en de veelzijdigheid van lokale producten en ingrediënten centraal staan. We nemen nog echt de tijd om te koken en dat proef je. We bieden voor ieder wat wils met de mooiste wildgerechten maar ook vegetarische en vegan gerechten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat breng je mee? • Gastvrijheid is jouw natuurtalent • Je bent ondernemend, een echte aanpakker
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? • Een werkplek op één van de mooiste plekken van de Veluwe • Witte Berken Natuurhotel is volop in ontwikkeling met veel mooie plannen voor de komende jaren die je mee helpt realiseren • De mogelijkheid om je te verbreden en verdiepen in kennis en vaardigheden • Een fijne werksfeer met enthousiaste betrokken collega’s
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers