Vakbekwaam hovenier

Groen en Groei VOF

B1-K1 Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer B1-K1-W3 Communiceert over het werk B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit P4-K1 Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen P4-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan P4-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen P4-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied P4-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gemotiveerd om je verder te ontwikkelen in het vak en binnen ons team, je toont inzet en durft te vragen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel richting je collega’s als naar onze klanten. Ook verwachten we dat je kunt werken met gereedschap en machines en dat je hier respectvol mee omgaat. Je vindt het prettig om samen te werken met één van de andere collega’s want we werken vaak in groepjes van 2 personen (wisselend).

Wat biedt het bedrijf?

Wil jij ervaring opdoen in het groen en alle facetten van het vak leren? Bij Groen en Groei kan dat! In deze leerbaan heb je een uitdagend takenpakket in zowel de aanleg als het onderhoud van veelal particuliere tuinen en ga je natuurlijk altijd samen met een collega op pad. Bij ons kan je het volgende leren: Aanleggen- en onderhouden van particuliere/bedrijfstuinen, sierbestratings-, plant- en onderhoudswerkzaamheden, hagen snoeien, bosmaaien, schoffelen, maaiwerk, plaatsen van tuinhuisjes, schuttingen en vlonders, waterpartijen, vijvers. Jouw inzet wordt beloond, je werkt in een gezellig team met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de begeleiding die nodig is. Je kunt groeien in zelfstandigheid en werkzaamheden. Bij goed functioneren wordt een tijdelijke aanstelling omgezet in een vast dienstverband. Note: We hebben reële werktijden van maandag t/m vrijdag v.a. 7:30 – 16:45 uur (start vanaf Ermelo) en werken niet in het weekend en de avonden, dus dan ben je vrij!

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P4-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied
  • P4-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

lees verder