Landgoed Het Roode Koper
Onderdeel van de F&B brigade, alle voorkomende werkzaamheden welke plaats vinden tijdens ontbijt, lunch en diner. Verzorgen van evenementen en vergaderingen. Leerling/Stagaire wordt meegenomen in het culinaire aspect binnen ons hotel en restaurant en krijgt direct leiding en sturing van Maitre en Sommelier
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiaste en leergierige leerling/stagaire. Communicatief enthousiast en vaardig. Gezonde werkhouding
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder