Slagerij Jeroen van Voornveld Enthousiaste stagiaire gezocht voor een afwisselende stageplek met veel mogelijkheden
Meewerken in ons gezellige team. Qua werkzaamheden zeer gevarieerd. Er zijn volop mogelijkheden om mee te helpen bij het produceren van maaltijden en specialiteiten, maar ook catering, verkoop, productie van o.a. grillproducten, salades, eenvoudige vleesproducten. Mogelijkheid om verschillende takken van het vak te leren, wanneer daar interesse in is.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiasme is het belangrijkst. We willen en kunnen je veel leren, als je hiervoor open staat.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een gezellige en geduldige werkplek, tijden zijn in overleg, Wanneer de inzet goed is, is er een vergoeding zeker mogelijk!
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat