Manager / ondernemer horeca

Brasserie Tartaar Ja ik wil het beste uit mezelf halen en doorgroeien in mijn vak

Onze Brasserie is 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Hierdoor zijn wij een veelzijdig en aantrekkelijk bedrijf waar je vele aspecten van de horeca kunt leren. Met onze regelmatig wisselende kaart en het werken met verse seizoensprodukten creƫren wij afwisseling voor onze gasten en houden we onszelf en het personeel scherp. Wij zijn een echt familiebedrijf waar je veel zeggenschap en input hebt, we verwachten dan ook veel van jou als student en begeleiden je graag in je opleiding. Ben je bereid om veel te leren, dan investeren we graag in jou en je toekomst, neem contact met ons op en kijk of we samen verder komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van jou dat je je goed inzet, communicatief vaardig bent naar de gasten en pro-actief bent op de werkvloer. Dit is een mooie term voor vooral meedenken, initiatief tonen en betrokken zijn. Heb jij ook de drive om de gasten het beste te geven, altijd een stap vooruit te denken? Dan ben jij de horecatopper die we zoeken, samen zorgen wij voor een topervaring voor onze gasten. Daarnaast is onze standaard op tijd zijn op je werk, er altijd representatief uitzien en flexibel te zijn, dan zijn wij dit ook voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Brasserie Tartaar is nog een jong bedrijf waar nog vele mogelijkheden liggen, we hebben een jong team en er is nog volop gelegenheid om te groeien in je vak en in functie. Hoe meer initiatief, hoe meer kansen voor jou. Je krijgt volop gelegenheid tot ontplooing en we zijn er altijd om je te begeleiden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder