Allround medewerker IT systems and devices

Tjoapack Netherlands BV Stagiaire IT

Kijk voor de vacature op: https://tjoapack.com/careers/ Wat ga je doen? Als stagiair IT bij Tjoapack krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen binnen diverse IT-disciplines. Je zult een actieve rol spelen in het ondersteunen van ons team en het implementeren van IT-oplossingen. Hier zijn enkele taken die je kunt verwachten: Applicatiebeheer: Ondersteunen bij het beheren en optimaliseren van bedrijfsapplicaties. Netwerkbeheer: Assisteren bij het onderhouden en uitbreiden van ons IT-netwerk. Projecten: Bijdragen aan lopende IT-projecten en mogelijk de leiding nemen over kleinere projecten. IT Support: Ondersteuning bieden aan collega's bij technische vraagstukken en problemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent momenteel bezig met een MBO-opleiding gericht op "Expert-IT-systemen en apparaten", of een vergelijkbare richting. Voor een periode van minimaal 4 maanden ben je beschikbaar. Met een brede interesse in verschillende IT-gebieden, ben je vastbesloten om praktische ervaring op te doen. Elke werkdag ben je in staat om naar ons kantoor in Etten-Leur te komen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling, beide van cruciaal belang voor deze rol. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en kunt jezelf ook goed uitdrukken in het Engels. Daarnaast ben je bereid om te gedijen in een dynamische werkomgeving en sta je open voor het snel leren van nieuwe concepten en technologieën.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Een inspirerende en leerzame stageplek in een dynamisch bedrijf. Begeleiding door ervaren IT-professionals. De mogelijkheid om mee te werken aan echte projecten en verantwoordelijkheid te dragen. Een informele en gezellige werksfeer binnen een klein en hecht team. Stagevergoeding Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je alle facetten van het IT-spectrum kunt verkennen? Spreekt deze stageplaats jou aan en wil je deel uitmaken van ons team? Dan is Tjoapack op zoek naar jou! Reageer via de Apply now Button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder