Assistant Business Services

Verdegro B.V. Medewerker secretariaat en receptie binnen een snel groeiende internationale organisatie.

Als medewerker secretariaat en receptie ben je werkzaam in de administratieve afdeling. Je voert ondersteunende administratieve taken uit. De inkomende post, die zowel kan bestaan uit brieven als uit e-mails, moet je ontvangen, dateren en verdelen. Je maakt de uitgaande post inclusief pakketten (ook internationaal) klaar voor verzending. Tot je taak behoort eveneens het bijhouden van een agenda waarin je de afspraken met opdrachtgevers vastlegt en eventueel wijzigt. Je voert in een computersysteem allerlei administratieve gegevens in, die je controleert en indien nodig verbetert. Je zorgt ervoor dat deze gegevens op een overzichtelijke en betrouwbare manier worden opgeslagen. Je neemt telefoongesprekken aan, geeft de gevraagde informatie en verbindt eventueel door naar andere medewerkers in het bedrijf. Je staat ook in voor het ontvangen en aanmelden van bezoekers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je geniet MBO2-werk- en -denkniveau. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal is een pré. Je hebt een professionele en verantwoordelijke instelling. Je hebt goede computer- en typevaardigheden. Je bent een multi-tasker en je kunt snel schakelen tussen verschillende computerprogramma's.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat Verdegro Group een snel groeiende internationale organisatie is, is er genoeg ruimte tot groeien. Er heerst een fijne informele werksfeer. Je krijgt je eigen werkplek. Met uitzicht op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder