Monteur elektrotechnische installaties

ADM Europoort/Productie Stage als ETD monteur bij ADM - een sojabonen fabriek!

Tijdens een stage bij de ETD van ADM Europoort kan je kennismaken met alle aspecten van de elektrotechniek. Hierbij word je begeleid door een ervaren team die je graag mee neemt in de praktische uitvoering van dit mooie vak en je de kneepjes en de praktische invulling van de theorie laat zien en beleven. Je zal je vooral bezig houden met o.a.: - uitvoeren van periodieke inspecties ten behoeve van preventief onderhoud van E&I-gerelateerde aspecten van apparatuur en installaties. - afstemmen met operators over bijzonderheden van de betreffende elektrotechnische installatie - beoordelen van de toestand van (onderdelen van) installaties, aan de hand van controlelijsten. - verrichten van preventieve onderhoudswerkzaamheden ((de)montage, vervangen en/of instellen van onderdelen met behulp van diverse (hand)gereedschappen). - testen van de werking en gereed opleveren van de elektrotechnische installatie. - verhelpen van storingen in meet- en regelsystemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het lijkt jou leuk om ervaring op te doen in de Rotterdamse haven binnen een multinationaal bedrijf en volgt een opleiding tot Elektromonteur. Als stagiaire loop je mee en leer je alle kneepjes van het vak in de praktijk. Zoek jij uitdaging en een mooie stageplek, kom dat naar ADM Europoort.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een uitdagende stageplaats aan, waar jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast kan je rekenen op een maandelijkse stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van fulltime. ADM Europoort BV is onderdeel van Archer Daniels Midland Company (ADM) wie zijn hoofdvestiging heeft in Decatur, Illinois in de Verenigde Staten. ADM is wereldwijd werkzaam op 6 continenten in meer dan 60 landen met 29.000 medewerkers in dienst. Als onderdeel van de divisie Oillseeds worden in Europoort, Rotterdam door 311 medewerkers, sinds 1986, raapzaad en sojabonen verwerkt tot halffabricaten voor de voedingsmiddelen, diervoedselindustrie en biobrandstoffen. Bij grote afnemers van ADM in Europoort kan je denken aan bedrijven zoals Heinz, Remia en Unilever.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Uitvoeren van en assisteren bij elektrotechnisch installatiewerk
  • P1-K1-W1 Samenstellen van (eenvoudige) deelproducten voor elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W2 Oriënteren op en assisteren bij de aanleg van elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W3 Assisteren bij het testen van elektrotechnische systemen
  • P1-K1-W4 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder