Assistent mobiliteitsbranche

Autobedrijf Hikmat Veelzijdige BBL-Stage Assistent Mobiliteitsbranche (Autobedrijf Hikmat - Farmsum)

Een Assistent Mobiliteitsbranche als BBL-stagiair bij Autobedrijf Hikmat zal diverse ondersteunende taken uitvoeren in de werkplaats. De stage biedt de kans om praktische ervaring op te doen met onderhoud en reparatie van voertuigen, zoals banden wisselen, olie verversen en basis diagnoses uitvoeren. Daarnaast helpt de stagiair bij het bestellen van onderdelen, het beheren van de voorraad, en het netjes houden van de werkplaats. De stage biedt een veelzijdige leerervaring binnen de autobranche, gericht op zowel technische als klantgerichte vaardigheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student, woonachtig binnen bereisbare afstand van Farmsum. Daarnaast hechten wij waarde aan een goede beroepshouding, dat willen zeggen: op tijd komen, goed verzorgd naar werk, beleefd zijn tegen klanten, etc. Pas jij binnen dit plaatje? Dan horen wij graag van je!

Wat biedt het bedrijf?

Autobedrijf Hikmat biedt de stagiair een leerzame en veelzijdige werkomgeving, waarin hij praktijkervaring kan opdoen in de mobiliteitsbranche. De stagiair krijgt begeleiding van ervaren monteurs en medewerkers, waardoor hij zijn technische vaardigheden kan ontwikkelen en kennis kan opdoen over autotechniek en klantenservice. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om te werken met diverse automerken en moderne apparatuur, wat bijdraagt aan een brede en actuele leerervaring. Er is ruimte voor persoonlijke groei en het opbouwen van een netwerk binnen de branche. Bovendien kan de stagiair rekenen op betrokken collega's die een positieve werksfeer en begeleiding biedt.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij technische werkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen
  • P6-K1-W1 Richt de werkplek in
  • P6-K1-W2 Voert (technische) werkzaamheden uit aan een voertuig en/of mobiel werktuig
  • P6-K1-W3 Ruimt de werkplek op en maakt deze schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder