ZandZeebar Stageplek op Terschelling inclusief woonruimte
De ZandZeeBar streeft ernaar om een stagiair alle mogelijkheden te bieden om te leren. Daarom zijn wij ook heel flexibel in wat de stagiair wil doen en leren. Daarop passen wij ons aan en zorgen we voor een goede samenwerking, zodat de stagiair met voldoening en plezier zijn/haar stage periode behaald. De drukte is bij de Zandzeebar heel erg wisselend. Zoals je kan inschatten is het op een willekeurige donderdagmiddag in maart een totaal andere werkdruk dan een zonnige zomerdag in de zomervakantie. Ook doet de Zandzeebar ieder seizoen meerdere bruiloften, partijen en feesten. Hierdoor is er een leuke afwisseling tussen de dagen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair die ook sociaal is. Werk ervaring in de horeca is niet verplicht zolang je laat zien dat je passie hebt voor de horeca en je je best doet. Wij vinden het belangrijkst om aankomende collega's in de horeca dingen te leren en passie voor de horeca bij te brengen aangezien het een prachtig vak is! Handig om te weten, wij bieden een woonlocatie aan.
Wat biedt het bedrijf?
Een wisselende stageplek inclusief woonlocatie in een jong en energiek team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat