VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Smederij Klein Projekt Smederij Klein Projekt, graag nodigen wij u uit om onze website verder te bekijken en wensen u hierbij veel plezier.

- Nostalgische Franse deurluifels of afdakjes als maatwerk boven uw voor- of keukendeur in diverse stijlen en soorten van ijzer, smeedwerk en glas. - Consoles en andere ondersteuningen voor kunstwerken. - Uithang- of reclameborden modern of nostalgisch - Grafmonumenten, waaronder ook het samen met de nabestaanden van overledenen op onze locatie maken van grafsmeedwerk als onderdeel van het rouwproces - Vuurkorven en vuurbokken voor o.a. uw open haard - Realiseren van uw eigen ontwerp op het gebied van siersmeedwerk - Ambachtelijk hang- en sluitwerk, ook al het overige smeedwerk voor de restauratiebouw - Promotie van het smeedvak bij de jeugd, zie links bij het item contact - Op locatie herstellen van uw hek- of ander smeedwerk

Naar wie zijn wij op zoek?

Accuraat, helder en fris. Oplettend, veilig werken en bereid zijn om te leren.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een bijzonder hecht team, dat graag hard werkt en plezier in het werk heeft. Met kennis van zaken maken we unieke dingen. Elke dag is anders. Je leert: - Smeden van punten, smeden van rond naar vierkant. - Uitrekken/uitpennen, doorhakken. - Stuiken, innemen, torderen, drijven. - Warm buigen, smeden van bochten en hoeken. - Gaten inslaan en kloven/splijten.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder