Meewerkend horeca ondernemer

D'Ald Herberch Betaalde stageplaats meewerkend horecaondernemer

We zijn opzoek naar collega's in de bediening/bar en assistent restaurant manager die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van het restaurant. Daarnaast horen we graag waar je interesse ligt en wat je graag wilt leren. Er zijn veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren zoals: barista-skills, cocktails shaken en wijnkennis. Jouw ervaringen, kwaliteiten en kijk op de horeca horen we graag tijdens een kop koffie! Wat wij kunnen bieden: Salaris in overleg Dagen en tijden in overleg (rekening houdend met je privé situatie en wensen) Werken met kwaliteit! (we werken graag met wijnen, dranken en producten van hoge kwaliteit. Gerechten zijn altijd vers en huisgemaakt) Familiaire werksfeer (een hecht team die veel waarde hecht aan fijne samenwerking) Doorgroeimogelijkheden naar assistent manager / restaurant manager Mogelijkheden tot trainingen, cursussen en bedrijfsbezoeken Werken een terras aan het water, met het mooiste uitzicht van Friesland Fooi per week

Naar wie zijn wij op zoek?

- Enthousiast - Gemotiveerd - Gastvrij - Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

- Je wordt (gewoon) betaald tijdens je stage en je deelt mee in de fooi - Kans op doorgroeimogelijkheden tot assistent manager/ restaurant manager - Werken in een gemotiveerd team - Werken met mooie wijnen en culinaire gerechten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder