D'Ald Herberch Betaalde Stageplek kok/zelfstandigwerkend kok, koken op culinair niveau!
Wordt jij enthousiast van nieuwe gerechten bedenken, sous-vide bereidingen, mooie streekproducten, zelf vlees grillen op de barbecue of vis roken? We hebben een plekje vrij in de keuken naast onze enthousiaste Chef. We vinden het leuk als je meedenkt met nieuwe gerechten en bereidingen. Ervaring in een professionele keuken, gemotiveerde werkhouding en enthousiasme vinden we voor deze functie belangrijk. We hechten waarde aan teamwork, samen kunnen we de mooiste gerechten bereiden en zorgen we voor een leuke werksfeer. Wil jij graag koken op een hoger niveau en wordt je enthousiast van huisgemaakte producten, culinaire bereidingen en gerechten prachtig opmaken? Dan ben jij misschien wel die gedreven kok die naast onze chef staat dit seizoen! Restaurant D'Ald Herberch ligt in het Friese Gaastmeer. Gaastmeer ligt in de zuidwesthoek van Friesland en is omringd door de Friese meren. Een ideale plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het terras aan het water biedt r
Naar wie zijn wij op zoek?
- Enthousiasme - Motivatie - Creatief meedenken met nieuwe gerechten - Goed in een team kunnen werken
Wat biedt het bedrijf?
- Je wordt (gewoon) betaald tijdens je stage en je deelt mee in de fooi - Werken met een kamado-barbecue, sousvide apparaat, zelf vlees roken, zelf roomijs maken, en nog veel meer leuke bereidingen! - Werken in een team dat elkaar helpt en nieuwe collega's enthousiast verwelkomd - Werken met een ervaren chef die je alle culinaire bereidingen kan leren
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat