Gespecialiseerd kok

Bilderberg Hotel 't Speulderbos Leerling kok

Culinaire prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Werken in een Bilderberg-keuken betekent werken in een topkeuken. De druk is hoog, het resultaat perfect. Alles staat in het teken van de lekkerste (lokale) producten, de hoogste kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen. Dat geldt zowel voor het restaurant, als voor banqueting, catering en roomservice. Bij Bilderberg werk je met de beste chefs van Nederland. Onze hotels behoren tot de beste in Nederland en zijn uitermate geschikt als leerplaats. Klinkende namen in de Nederlandse hotellerie hebben bij ons het vak geleerd. Onder leiding van een uitstekende leermeester leer je alle rollen binnen de keukenbrigade kennen. Daarbij is er voldoende ruimte om aan te geven waar je interesses liggen. We helpen je graag om je verder te specialiseren. De vacature van Leerling Kok bij Bilderberg is een creatieve functie die hartstocht en inzet vergt. We zoeken creatieve leerlingen met gastvrijheid in het bloed.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwelkomen altijd graag enthousiaste, leergierige en creatieve leerlingen. Alles kan en alles mag en we staan voor alles open!

Wat biedt het bedrijf?

Heb je geen eigen vervoer? Dan zijn wij wat lastiger te bereiken.. Wel kunnen we je een interne studentenkamer aanbieden (indien nog beschikbaar tijdens jouw leerperiode)! Je eigen slaapplek in het hotel, met een gedeelde 'woonkamer' met andere leerlingen of stagiairs. Uiteraard krijg je ontbijt, lunch en diner ook gewoon bij ons!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder