Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant De Bonte Koe -

assistent horeca, voeding of voeding instructie, miss e pace maken van de restaurant. serveren van gerechten, serveren van drank en gerecht. opleiding kok 2. miss e place maken van de keuken en assisteren van de chef en het uitserveren van gerechten. zelfstandig werkend kok 3.

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd, leergierig, eigen indicatief.

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling. hechte team.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder