Bakkerij Van der Zee Leerling broodbakker gezocht!
Als leerling broodbakker gaan we jou opleiden om verschillende soorten brood te maken. Jij wordt samen met je collega’s verantwoordelijk voor verschillende broodlijnen en zorgt ervoor dat de lekkerste broden, bolletjes en andere specialiteiten uit de oven rollen. Daarnaast los je kleine technische storingen op en zorg je ervoor dat onze broden aan de kwaliteitseisen voldoen. Wij maken ons brood met behulp van moderne productieapparatuur. Een beetje gevoel voor techniek is daarom niet onbelangrijk. Echter, bij Bakkerij van der Zee komt er ook zeker nog een flinke dosis ambacht bij kijken. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je gedreven bent én dat je passie en liefde hebt voor brood. Als leerling broodbakker werk je vier dagen bij ons en ga je een dag naar school. Je zult vooral overdag bij ons werken zodat er goede begeleiding is. Naarmate je je ontwikkelt als een zelfstandig werkend broodbakker, kun je ook in de avonden en nachten aan de slag middels een 3-ploegensysteem.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Geen ervaring, maar wel interesse in brood en techniek; - Je bent sociaal, flexibel en je bent een doorpakker; - Je bent bereid in een 3-ploegensysteem te werken; - Je bent minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar; - Je woont in de omgeving van Garyp of je kunt hier met eigen vervoer komen;
Wat biedt het bedrijf?
- Werken in een gezellig en informeel familiebedrijf; - Een goed salaris conform de Bakkers CAO met doorgroeimogelijkheden; - 8% vakantietoeslag; - Een salarisverhoging van 9% verdeeld over 2025 en 2026; - Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract; - Vier dagen werken, een dag studie; - Een goede pensioenregeling en minimaal 25 vakantiedagen; - Goede secundaire voorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding; - Doorgroeimogelijkheden tot productieleider (voorheen wel ‘ploegbaas’ genoemd); - Iedere dag vers brood als lunch en korting op brood voor thuis;
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan