Hier. Locaties Fort St. Gertrudis en Fort Lunet Wij zoeken een enthousiaste stagiaire die brede ervaring op wil doen in de evenementenbranche
Als stagiaire meewerkend horeca ondernemer bij HIER.locaties is geen dag hetzelfde. Op onze 3 verschillende locaties organiseren we hele diverse evenementen en partijen: denk aan bruiloften, publieksevenementen zoals carnaval, zakelijke evenementen, gala's etc. Onze locatie Fort Lunet wordt voornamelijk als restaurant gebruikt. Je zult van A t/m Z worden meegenomen in het tot stand brengen van de evenementen en de uitvoer ervan. Je taken zijn voornamelijk het voorbereiden van de verschillende evenementen en partijen en het draaien van de evenementen en partijen. Ook zal je af en toe meekijken met de afdeling Sales. Door de diversiteit aan evenementen en partijen, zul je zeer brede ervaring opdoen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die deel uit wil maken van ons topteam. Je bent op je plek als je houdt van aanpakken, mee- en vooruitdenken om er zo samen met je collega's voor te zorgen dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben.
Wat biedt het bedrijf?
Een stage in de evenementensector met iedere dag een ander evenement of partij. Door de diversiteit doe je brede ervaring op. Bij een positieve inzet van jouw kant, zul je terugkijken op een mooie, leerzame en gezellige stage.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf