Vakbekwaam medewerker teelt

Restaurant Vinck / de Wijnmakers

Restaurant Vinck. Waar wij onze gasten gaan verrassen met unieke gerechten vol met lokale ingrediƫnten, heerlijke wijnen uit eigen wijnmakerij en een sfeervolle ambiance. En niet te vergeten een gezellige groep mensen, waar de passie voor eten en wijn van afspat. Samen met Rob, Jeroen en Robert (de Wijnmakers) ben je onderdeel van een culinair avontuur. Waar de Nederlandse wijn centraal staat. Help je mee in de wijngaarden en de wijnmakerij.

Wat ga je leren?

  • Verzorgt het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
  • B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
  • B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
  • B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
  • Telen product of gewas
  • P4-K1-W1 Verzorgt teelt
  • P4-K1-W2 Verzorgt oogst
  • P4-K1-W3 Verzorgt en registreert gewasgezondheid
  • Beheersen bedrijfsactiviteiten
  • P4-K2-W1 Bewaakt de planning
  • P4-K2-W2 Instrueert medewerkers

lees verder