Restaurant Vinck / de Wijnmakers
Restaurant Vinck. Waar wij onze gasten gaan verrassen met unieke gerechten vol met lokale ingrediƫnten, heerlijke wijnen uit eigen wijnmakerij en een sfeervolle ambiance. En niet te vergeten een gezellige groep mensen, waar de passie voor eten en wijn van afspat. Samen met Rob, Jeroen en Robert (de Wijnmakers) ben je onderdeel van een culinair avontuur. Waar de Nederlandse wijn centraal staat. Help je mee in de wijngaarden en de wijnmakerij.
Wat ga je leren?
- Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
- Verzorgen biologisch-dynamische productie
- P11-K1-W1 Stelt teeltplan op
- P11-K1-W2 Draagt zorg voor het teeltproces
- P11-K1-W3 Draagt zorg voor de veehouderij/het dierlijk product
- P11-K1-W4 Stuurt het teeltproces en het productieproces veehouderij aan
- P11-K1-W5 Werkt mee aan de (verdere) ontwikkeling van een biologisch-dynamische methode
- Optimaliseren bedrijfsactiviteiten
- P11-K2-W1 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P11-K2-W2 Instrueert medewerkers en stuurt deze aan
- P11-K2-W3 Verbetert processen/productie
- P11-K2-W4 Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan
- P11-K2-W5 Analyseert keten
- P11-K2-W6 Past innovaties toe
- P11-K2-W7 Vormt en gebruikt netwerken
- P11-K2-W8 Ontwikkelt zichzelf en de medewerkers binnen de biologisch-dynamische filosofie
lees verder