Assistent verkoop / retail

Jola Mode BBL leren en werken? Dat kan! Dat doe je natuurlijk bij Jola Mode!

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige leerwerkplek waar ruimte is voor eigen inbreng en zelfstandigheid. Onder goede begeleiding zal je alle facetten van het verkoop-vak leren! Als verko(o)p(st)er verzorg jij hét contact met onze bezoekers. Een bezoeker waarvan jij wellicht een (terugkerende) klant van kan maken! Welke werkzaamheden daar onder andere allemaal bij komen kijken zijn: - Het adviseren en ondersteunen van onze klanten gedurende het volledige (aankoop)proces. Van advies tot kassahandeling. Jij gaat het allemaal leren en doen! - Je zorgt ervoor dat je productkennis altijd up-to-date is: zo kun je iedere klant informeren. Op basis van de wensen van de klant weet jij dan namelijk welke items uit de collectie het beste bij de klant passen. - Je vult de voorraad van de winkel aan en verwerkt de vracht. - Je draagt zorg voor een nette, schone en verzorgde winkel. - Je denkt en werkt mee aan een vernieuwende en goed-uitziende winkelpresentatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een teamspeler, zeer servicegericht en bovendien ben je op de hoogte van de huidige mode. Wat jij (onder andere) bent: - Enthousiast - Communicatief sterk - Vriendelijk - Positief - Klantgericht en behulpzaam - Commercieel en resultaatgericht ingesteld

Wat biedt het bedrijf?

Naast eerder genoemde informatie zijn er nog een aantal aspecten die een BBL-stage bij Jola Mode érg leuk maken. - Een fijne en gezellige werksfeer - Marktconforme arbeidsvoorwaarden. - Je krijgt 20% personeelskorting - Er is uitzicht op een vast dienstverband. Zijn beide partijen tevreden over de samenwerking? Dan kun jij misschien ons team wel blijvend komen versterken! - Je bent een volwaardig lid van ons team en zal niet worden opgezadeld met ‘stagiaire-klusjes’.. - Er is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Waar jij als student het pad naar vak professional bewandelt kunnen wij vást ook nog van jou leren in plaats van jij alleen van ons! - Je mag mee werken aan de uitingen op onze sociale media kanalen. Elk filiaal heeft (minimaal) een eigen Facebook- en Instagram account, waar regelmatig op gepost moet worden. - Jola Mode is een dorpswinkel met veel terugkerende klanten, na enige tijd zal je herkend worden als een vast en vertrouwd gezicht bij ons in de winkel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij de verwerking van goederen en/of producten
  • P5-K1-W1 Voert werk uit bij de ontvangst en opslag van goederen en/of producten
  • P5-K1-W2 Onderhoudt de artikelpresentatie
  • P5-K1-W3 Verzorgt en onderhoudt de werkplek en de werkomgeving
  • Assisteert bij de verkoop en het verlenen van service
  • P5-K2-W1 Ontvangt de klant
  • P5-K2-W2 Assisteert verkopende collega's

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder