Medewerker productietechniek

Evers Machining bv Technische uitdaging binnen een informeel klein bedrijf!

Evers Machining is een echt productie bedrijf waarbij we gewend zijn om tot de seconde de productie tijden zo efficiënt als mogelijk te krijgen. Hiermee kunnen we concurrerend blijven en metaalbewerking binnen de land grenzen houden. Als leerling zul jij onder begeleiding van een Senior verspaner, vakbekwaam worden op gebied van CNC- Draaien en/of CNC - Frezen. We gaan je leren om: zelfstandig een machine in te stellen, de juiste gereedschappen te selecteren, programma te schrijven, om te gaan met de diverse te bewerken materialen en om zo efficiënt als mogelijk te produceren. Hierbij zal ook het meten en rapporteren van de gemeten waardes uitgebreid aan bod komen om de kwaliteit te waarborgen. Naast het stukje verspanen en beheersen daarvan wordt ook geleerd hoe je eerstelijns onderhoud aan de machine uit moet voeren om zo de continuïteit en veiligheid te bewaken. Hierbij hoort ook het juist inrichten van de werkplek en het schoonhouden daar van

Naar wie zijn wij op zoek?

an de student wordt inzet, flexibiliteit en doorzettings vermogen verwacht. dit is essentieel om binnen Evers Machining op een goede manier inzetbaar te worden.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je na na een leertraject van een aantal jaren meer zelfstandigheid hebt verworven, kun je de functie van zelfstandige machine steller/operator gaan vervullen. Langs CNC draaien is er ook de mogelijkheid om de discipline als CNC Frezer te gaan leren (of andersom) om zo je kennis en inzetbaarheid te verbreden. Dit alles tezamen zal naar mate van je voorderingen ook goed beloond worden.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder