Kok

Kasteelhoeve Geldrop V.O.F. Keukenstage in Brasserie de Theetuin. Mooiste plek van Geldrop!

De stagiaire gaat mee draaien met de Keuken van de brasserie. Er is een klein keuken team die voor de lunch tussen de 40 en 80 man lunch verzorgt Werkzaamheden zijn de mise en place verzorgen. Voorbereidingen treffen voor rest van de week. Samen met de Chef lunch draaien en zorgen dat de kwaliteit en structuur behouden blijft.

Naar wie zijn wij op zoek?

De stagiaire beschikt over een open houding met de wil om te leren. Hij/zij zorgt er voor dat er netjes gewerkt wordt en weet wat hij/zij aan het doen is.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons bedrijf is er de mogelijkheid om ons keukenteam te versterken. Er is doorgroei mogelijkheid binnen het keuken team. En buiten de brasserie is er ook ruimte om je zelf te richten op de partijen waarbij je dan voorbereiding en uitgifte van de diners verzorgd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder