Sport- en bewegingsleider

Voetjebal Eindhoven Voetjebal trainer

De stage is op verschillende locaties uit te voeren. De student zal op zaterdagen ondersteunen bij Voetjebal trainingen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar oud. Voetjebal is een voetbal-speelconcept voor peuters en kleuters en richt zich op de ontwikkeling van de Voetjeballers. Plezier staat voorop bij Voetjebal! Wij proberen de kinderen te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Binnen deze stage zal je een ontwikkeling doormaken op de volgende gebieden: - Organisatie in je les; - Methodologische opbouw van een lesprogramma; - Omgang met een unieke leeftijdsgroep; Daarnaast heb je de mogelijkheid om na je stage als volwaardig Voetjebal trainer aan de slag te gaan. Dat biedt een leuke bijbaan. Je zal stage lopen bij een ervaren Voetjebal trainer, die al minimaal 5 jaar ervaring heeft met het werken met deze leeftijdsgroep. Lijkt jou het leuk om ervaring op te doen binnen deze leuke, enthousiaste leeftijdsgroep? Meld je dan aan voor een stage bij Voetjebal.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij verwachten van de student(e): - De student(e) moet goed zijn/haar enthousiasme kunnen overbrengen op de deelnemers. - Affiniteit met voetbal is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Verder verwachten we een leergierige student(e) die graag met deze leeftijdsgroep wilt werken.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student(e) een kans om zich te ontwikkelen binnen het werken met een unieke leeftijdsgroep. Na je stage zal je helemaal klaar zijn om zelfstandig Voetjebal trainer te worden. Dat biedt een leuke en dankbare bijbaan. De kinderen kijken tegen je op, gaan zich hechten aan je en je ziet ze ontwikkelen, en vooral plezier maken.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder