Assistent bouwen, wonen en onderhoud

De Kornuiten Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Jij zult als student meedraaien op de lopende projecten en hier verschillende werkzaamheden ondersteunen. Deze projecten richten zich op houten buitenverblijven in de tuin als; overkappingen, tuinkamers en tuinkantoren. De opbouw van dergelijke projecten bestaat uit de volgende fasen; fundering (betonpoeren, betonplaat) constructiehout (staanders, ring- en dakbalken) dakbeschot, dakbedekking (dakleer of dakpannen en HWA), bekleden wanden (aftimmeren of glazen schuifwanden), plaatsen en afhangen van deuren, plaatsen lichtstraat, of eventueel specifieke werkzaamheden. Elke werkdag start op de loods waar de planning van de dag wordt besproken, materialen worden verzameld en de bus en/of aanhanger worden ingeladen. Aangekomen bij de klant wordt de werkplaats ingericht en kunnen bovenstaande werkzaamheden starten. Aan het einde van de dag wordt alles netjes opgeruimd, geveegd en uiteindelijk sluiten we de dag weer gezamenlijk af op de loods. Hier is tijd voor evaluatie en reflectie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij, de Kornuiten, zijn opzoek naar een student die sociaal, leergierig, betrouwbaar en communicatief is. Die niet bang is om initiatief te tonen. Iemand die naast een professionele werkhouding ook let op beroepshouding en uitstraling. Wij willen met een hecht team elkaars kwaliteiten uitlichten en benutten en tegelijk werken aan elkaars ontwikkelpunten. Leren met en van elkaar. Samenwerken wanneer dit nodig is maar ook zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Wij zijn opzoek naar iemand die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken en uit zichzelf durft te handelen, kansen gebruikt en dingen durft te ondernemen. Fouten maken hoort hierbij, wie niet waagt wie niet wint. Maar ook open staan voor feedback en zelfreflectie. Wij halen samen de beste versie uit jezelf!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een gevarieerde, uitdagende, gezellige en bovendien vertrouwde leerplek. De uiteenlopende werkzaamheden zoals eerder beschreven zorgen ervoor dat wij jouw schoolopdrachten in leuke praktische opdrachten kunnen verwerken. D.m.v. persoonlijke aandacht begeleiden we jou bij deze opdrachten in de voorbereiding, uitvoering en evaluatiefase. De diverse projecten zorgen ervoor dat jij telkens in nieuwe situaties terecht komt en wordt uitgedaagd na te denken over oplossingen samen met ons. Naast werkplek begeleiders stellen ons ook op als luisterend oor en staan ervoor open jou te voorzien van adviezen waar nodig, voel je welkom en vertrouwd. Inmiddels bestaat ons hechte team uit drie personen maar richten ons op uitbreiding, hopelijk samen met jou. Bevalt de stageperiode vanaf beide kanten kunnen wij t.z.t. een langere samenwerking bespreken. Afhankelijk van jouw ontwikkelingen zijn er altijd doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder