Office & Management Support Specialist

SABIC Manufacturing Geleen Office & Management Support Specialist (BOL niveau 4). Van harte welkom bij Sabic!

De hoofdtaken van management support, afhankelijk van het niveau, zijn: Afhandeling e-mails en hierin prioriteren, zowel Engelstalig als Nederlandstalig; Complex agendabeheer; Werken op strikt vertrouwelijke basis; Kort en bondig kunnen notuleren; Faciliteren van vergaderingen door het boeken van ruimtes, zorgdragen voor lunch, koffie, etc. ; Attent zijn en anderen hierin meenemen (bestellen bloemen en bedankjes, kaarten versturen, etc.); Evt. organiseren (internationale) bedrijfsreizen; Evt. bijhouden van financiële en stafadministratie; Weten waar je wat kunt vinden en waar je terecht kunt en het management hierin ondersteunen; Bijdragen aan een trots-op-Sabic-cultuur. Daarbij zijn de opdrachten en taken afhankelijk van jouw specialisatie en voorkeur. Binnen Sabic geven wij je alle ruimte en mogelijkheden hierin te groeien en te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een BOL-opleiding tot Office & Management Support Specialist niveau 4; Regelen en plannen zit in je bloed; Je weet de juiste prioriteiten te stellen; Agenda’s op elkaar afgestemd krijgen is voor jou een kleine moeite; Je kunt goed luisteren en weet je in verschillende vertrouwelijke settings te bewegen; Je weet snel te schakelen tussen meedenken en dat wat op dat moment van jou wordt gevraagd; Je hebt aan een half woord genoeg; Je staat open voor feed forward; Je spreekt en schrijft Engels op B2-niveau; Je weet je weg te vinden met Microsoft Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint en eAccess Je erkent en respecteert en weet je weg te vinden in de internationale cultuuridentiteit van Sabic; Je bent in hoge mate zelfstandig en loyaal. Je bent creatief en inventief en wil graag leren om te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Er valt altijd wat te beleven en te regelen in zo'n grote organisatie als SABIC. Er zijn vijf plants/fabrieken op de Chemelot Site in Geleen. Je werkt op de plant/fabriek zelf en die is behoorlijk indrukwekkend. Je krijgt in ieder geval: Alle kansen om te proeven hoe het is om voor een internationaal bedrijf te werken; Respect en de aandacht die je verdient; Genoeg tijd om je opdrachten uit te werken waarin we uiteraard met je meedenken; Tijd en ruimte om je specialisme uit te werken en nieuwe procedures te bedenken; Samen te werken met en kennis op te doen van onze ervaren management assistants; Gedegen begeleiding daar waar jij die nodig hebt; Thuiswerken in overleg; Hardware die je nodig hebt om het werk en je opdrachten te kunnen uitvoeren;

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder