Sjmaak Sjmaak, lokale producten op het bord
In een kleine keuken beginnen wij de dag om 12.00 uur met de voorbereidingen voor het diner, alle keuken technische technieken en handelingen kunnen wij jouw leren, van opzetten van een bouillon tot het bakken van vlees of vis en het maken van een bavarois.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar studenten die iets willen leren over het van kok.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden vakmanschap, en stage vergoeding
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
lees verder